Wat doen we

Alles in eigen beheer, dat is uniek. ‘We tekenen en bouwen niet alleen het pand, maar zorgen ook voor het installatiewerk, de aanleg van elektriciteit, tot het behangplakken aan toe’, verklaart directeur Joh. Feenstra de filosofie van zijn bedrijf. Kwaliteit en efficiëntie zijn daarbij twee kernbegrippen.

Complete planontwikkeling

Als u wilt bouwen, kunt u bij ons terecht vanaf uw eerste idee tot en met de oplevering. Dit heeft voordelen. U heeft maar één aanspreekpunt, het hele plan wordt in overleg met u langzaam vormgegeven tot een definitief plan, compleet met een vaste prijs. Bijkomend voordeel is dat de ontwikkelingskosten van het bouwplan aanmerkelijk lager kunnen liggen dan via ontwikkelaars.

Compleet bouwen

Een ander groot voordeel van het bouwen met ons is dat we voor het gehele bouwproces zelf de vakmensen hebben. Wij verzorgen het bouwen met eigen personeel desgewenst inclusief de technische installaties zoals centrale verwarming, elektra, waterleiding, dakdekkerwerk en loodgieterwerk.
Alleen voor gespecialiseerde werkzaamheden als heiwerk en stukadoorswerk huren wij onderaannemers in. U heeft dus zo weinig mogelijk vreemd, vaak minder betrokken, personeel op de bouwplaats.

Waar we goed in zijn

Ieder bedrijf heeft zijn sterke en minder sterke punten. Wij zijn bijvoorbeeld goed in het samen met de klant ontwerpen van een nieuwbouwplan voor een woning. Ook in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. Het ontwikkelen en uitvoeren van een uitbreiding of verbouwing van een woning is tevens voor vele klanten naar volle tevredenheid verricht. In de utiliteitsbouw hebben we een groot aantal klanten waar we telkens weer mogen bouwen. Voor onderhoudwerkzaamheden hebben we een paar gespecialiseerde vakmensen in dienst.

Tevreden klanten

Onze goede naam hebben we door de jaren heen opgebouwd. Vele bouwwerken zijn in de afgelopen jaren door ons in geheel Friesland gerealiseerd. Op uw verzoek kunt u een uitgebreide referentielijst van tevreden klanten van ons krijgen. Klanten, die vaak al vele jaren van onze diensten gebruik maken. Ook steeds meer nieuwe klanten wensen van ons vakmanschap gebruik te maken.